Bakåt Framåt
Reclaim the City @ Karlaplan (1/5-04)

Foto: Magnus G

Bildkommentarer
Skickat 23:08 - 6/5-04
alla på reclaim önskar bara att de hade det lika bra som vi har!
Skickat 12:38 - 6/5-04
Namn R
Haha Rutger du är för sorglig.
Skickat 10:35 - 6/5-04
Namn H.
Blev misshandlad i en snut bil av två snutar när jag var 14 år, en höll i den andre slog.... Tycker man ska skjuta av dom jävlarna.
Skickat 08:17 - 6/5-04
Namn rutger
det finns iq-mässiga idioter och det finns vanliga idioter. min 80/20-tes handlar inte om de som har ett iq under 25 utan om de som FÖRSTÖR i syfte att påtala något. jag har fått lära mig att om man vill att något ska gå igenom så ska man kontakta den kommunen man bor i, skriva till dem och förklara ett problem och eventuellt ordna ett lösningsförslag. detta kan även kommunen bistå med genom att skicka ut din förfrågan till en nämnd som undersöker din fråga. använder man sunt förnuft och har en trevlig attityd så vinner man mycket i längden.
Skickat 00:33 - 6/5-04
Namn IQ 114
25 i iq är drastiskt lågt, inte sant? jag känner mig normal IQmässigt, dessutom visar ett vamligt IQtest på matematiska och logiska tankesätt.
Skickat 21:07 - 5/5-04
Namn SS
Ja, denne Magnus G har talang...
Skickat 16:57 - 5/5-04
Namn cherry
en bild säger tydligen mer än 1000 ord
Skickat 20:46 - 4/5-04
Namn Love
Definitionen av en idiot är en person med intelligenskvot under 25. Detta är snarare några promille av befolkningen än 80%. Dock verkar du fylla upp denna kvot vad skeletts besökare.
Skickat 17:07 - 4/5-04
Namn rutger
jag påstår inte att jag någon profet eller en person som vet något. jag bara hävdar en sak.. sen är det upp till dig att dra en slutsats (du anonyme kukriddare). tydligen så tog du åt dig av det jag skrev i alla fall. dessutom så ska Magnus G ha en stor eloge som tog bra bilder som berör oss alla på olika sätt!
Skickat 16:08 - 4/5-04
Hihi! Rutger... jag antar att du i din stora blygsamhet automatiskt räknar in dig sjäv i 20-folket? Personligen tycker jag att det är lättare att skylla okunskap på t.ex. utbildningsinstanser och dylikt, vilket hur man än vänder och vrider på det återigen gör det till en klassfråga. Säkert en enorm förenkling, men det låter ändå vettigare än att det ständigt finns en konstant mängd intelligenta människor i världen som det vore bästemt av en högre makt. Tror inte på gud. Antar att du tror på kapitalet? Nåja...
Skickat 07:51 - 4/5-04
Namn rutger
jag kommer att göra ett mycket fint avslut här: jag tror stenhårt på 80/20-regeln! vad betyder den då? jo, att världen består till 80% av idioter och 20% av övriga. sedan får rekyl tycka vad han/hon (nuförtiden är ju vem som helst våldsbenägen) om det. tjarå!
Skickat 23:21 - 3/5-04
Namn rekyl.
(vidare) Att dom stora bråken kickade igång efteråt och utanför festen är väl en sidodetalj antar jag. Skitsamma, RTC är ett meningslöst begrepp numera eftersom det är bara ännu en institution, som att ockupera vårdcentraler här i GBG... Karl, jag tror du missat det faktum att ignen blir vare sig hörd eller sedd (vilket i viss mån beror på att RTC äör så satans meningslöst numera - numera har man bara dom kravallkåta mediagamarna från expressen vilket säger rätt mycket) så enkelt är det, man får klämma till för att säga nåt om du inte har deg eller parti i ryggen. (Bond) Det finns fullt med folk med vapen på stan redan nu... Grejen är att när du säger "civiliserad" så antar jag att du syftar på dom du kan ignorera, eller dom som går i dom stora partigrejerna eller dom sakerna som inte ens dyker upp i sidoannonserna och som dom som bestämmer kan skita i? RTC är som sagt rätt meningslöst, det är i grund och botten en fest och den större delen av det hela förlöpte som just det; en fest och inte mycket mer - vilket är ju trevligt. Däremot så är det fullkomligt meningslöst att protestera på ett sätt som alla kan kalla "fint och civiliserat"...
Skickat 23:12 - 3/5-04
Namn rekyl.
rutger - jag siter väl blanka faen i om du inte vill att jag kallar snuten för vad dom är. Jag har sett några få snutar som jag inte ville spöa upp, men kräken väger upp gott och väl för dom personerna.
Skickat 20:24 - 3/5-04
Namn bond
Det är ju inte för intet som polisen är tvungen att kolla igenom väskor och liknande. Det är väl ingen här som har klagat på civiliserat folk som demonstrerar? Hur tycker ni som var på plats att det ska skötas? Vi kan ju inte ha folk springandes runt med vapen och dylik samt kastandes rökbomber överallt? Sen att det är fel på samhället är en sak... Men det blir knappast bettre genom vandalisering. Polisen skulle säkert kunna sköta detta bättre, men någonstans måste man sätta gränsen, och även ni som var på plats måste ju kunna gissa er till utgången på karlaplan utan polis där.
Skickat 19:38 - 3/5-04
Namn Moses
Visa då respekt själva för fan!
Skickat 17:46 - 3/5-04
man blir bara så ledsen när människor som inte har varit i närheten av rtc-fest uttalar sig om hur VI bör bli behandlade. Som alla andra medborgare anser jag. Med respekt!
Skickat 17:34 - 3/5-04
Namn l.
kul att det blir "tagna" utanför 7-11. Kapitalismen mot den lilla människan.
Skickat 13:23 - 3/5-04
Namn Karl
Protestera gärna! Men när man börjar vandalisera så förstör man mer för sig själv - vad är det "vandalerna" vill uppnå genom detta? Förmodligen är det inte ens de protestanter som är där för att få någonting förändrat som vandaliserar utan ett gäng snorungar som bara vill finna utlopp för någonting gement. Om man vill få med ordet "radikal" i dessa sammanhang så måste det bli: radikalt korkat. Inser ni inte att detta beteende gör att ni inte blir tagna på allvar, utan endast förlöjligar eran egen "kamp"! Bli hörd istället för "sedd".
Skickat 12:40 - 3/5-04
Namn rutger
helt rätt! håll skiten (RTC-folket) inomhus bakom låsta dörrar. det är lösningen på problemet. det anser i alla fall jag. dessutom så anser jag att det är helt rätt att polisen får rätt att göra vad som krävs för att hålla ordning.
Skickat 11:43 - 3/5-04
Ja, då har de gjort något de inte får göra. Det ger automatiskt polisen all rätt i världen att låta barnen smaka poliskängor. Hurra.
Skickat 11:35 - 3/5-04
Namn rutger
rekyl: ingen rök utan eld.. spöar folk på måfå är bara ett begrepp taget ur luften. tonåringar med handklovar.. ja, då har de ju gjort något som de inte får göra. att kalla småflickor för negerhoror är dock något som man inte ska göra.. men då ska de inte kalla våra kära poliser för fascister, nazister, grisar och svin..
Skickat 10:11 - 3/5-04
Namn rekyl
Rutger, Du menar som när dom spöar upp folk på måfå, kallar smflickor "negerhoror" och kängar på tonåringar med handklovar? Det gör dom hela tiden det är bara det att såna som du inte ser det.
Skickat 09:20 - 3/5-04
Namn rutger
rätt åt de jävlarna! nästa år hoppas jag att det tillkommit en ny lag som gör att polisen får ta i med häftigare grepp! jag betalar gärna mer skatt för att det ska ske!
Skickat 01:36 - 3/5-04
Namn johan
someone is getting lucky! ;)
Namn Meddelande Skriv 589822 (spamskydd)