Skelett är en webbsida om och i det alternativa klubblivet. Med 'alternativa' menas alltså inte Kickis, Clara, Stureplan eller andra ställen där Anki från Haninge™ och andra NRJ-diggande mainstreamers går ut för att dansa och ställa sej i köttmarknaden bland birakillar, kickers och Big Brother-brudar. Det som täcks in är de scener som generellt sätt tillhör en subkultur och där det finns en gemenskap: Syntare, rockers, popare, goter, rejvare, bögar etc. Mycket annat passar in på Skelett men det är lättare att nämna det som inte passar in. Självklart finns det en del bildserier från tillställningar av mindre alternativ karaktär.

Skelett öppnade siten den 19 Augusti 1999 och var då tänkt som ett någorlunda privat fotoalbum, men har sedan dess utvecklats för att försöka möta det publika intresset för (pinsamma) bildbevis från krogen.

Siten fungerar bäst om upplösningen är minst 1024x768. Då får bilderna plats utan att du behöver scrolla. Tryck gärna F11 om du använder Internet Explorer eller Mozilla så ryms bilderna ännu bättre.

Bilderna
Skelett har som mål att visa mycket ansikten och det kan inte alltid göras spännande. Varje fotare kör sitt eget race och plåtar precis som de själva vill göra. Att bilderna sen hamnar här kan ni tacka fotarna för. Bildserier som inte har ett jota med klubblivet dyker upp ibland, det av den enkla anledning att vissa av fotarna faktiskt gillar att bara gå ut och plåta och antar att vissa av er faktiskt bara gillar att kolla på bilder.

Vill ni använda bilder på egna webbsidor eller andra medier? Maila och fråga!

Bildkommentarer
Bildkommentarerna är till för allas trevnad. Skvaller, skoj och stoj är välkommet! Personangrepp och skitsnack om folks utseende är förbjudet, speciellt i svensk lag där det kallas förtal. IP-adresser loggas och sparas. Ni som inte kan acceptera andra eller har svårt att hålla era nedlåtande åsikter för er själva, har inget här att göra!

Fotare
Skelett söker alltid folk som rör sej ute mycket och tycker det är kul att partyplåta. Bilder från pop, techno-, gay- och kinkyscenen är för närvarande speciellt välkomna! Ni får gärna ha billiga kompaktkameror!

Klubbguiden
Varje evenemang har en tillhörande symbol. Symbolen syftar inte primärt på vilken musik som spelas utan vilken subkultur evenemanget hör till. Är du hardcore rocker kan du med andra ord totalt strunta i allt som inte har ett rött 'R' bredvid sej. Eller skulle du vakna upp en morgon och känna dej väldigt rejvig, är det bara att studera allt med ett grönt 'T'. Skoj va? I musikväg betyder symbolerna ungefär följande:
=Synth, goth, industri, svartrock
=Rock, metal, punk
=Techno, house, trance, drum & bass, electro
=Pop, indie, hiphop, reggae
=Har verkligen inte med musiken att göra men förmodligen schlager och house
=Har inte heller med musiken att göra men förmodligen mörka och snuskiga tongångar :)
=Annat, sånt som inte ingår i de andra. Eller så är evenemanget väldigt brett alternativt besöks av en hel del normisar. Vissa klubbar vill nischa sej, andra vill vara bredare.
Exempel: Vilken symbol ska Spy Bar ha, de spelar ju massa skön house? Ja inte i alla fall, Stockholms rejvare hänger INTE på spy bar! De får ett fett !

Språket
Bildtexterna (används inte så mycket längre) är ibland skrivna med talspråksliknande svenska med internethärstammande slang. Exempelvis förekommer "å" istället för "och", 'oxå' istället för 'också', 'lixom' istället för 'liksom' och 'mej/dej' istället för 'mig/dig'. Ibland också onomatopoetiska uttryck. Detta är medvetet. Skelett värnar om det svenska språket, men med Internet som medium.

Annonsera
Antingen skapar du annonsen själv eller så gör vi den. Den ska vara 300x80, animerad gif eller jpg. Skicka ett mail för mer information.

WAP
Klubbguiden kan nås via WAP på adressen http://skelett.nu/wap. Alla typer av mobilabonnemang kan wappa idag, t.o.m. kontantkort! Kontakta din mobiloperatörs support för att få inställningarna för din mobbe.

PUL
En bild är en personuppgift. Hittar du en bild på dej som du absolut inte vill se på nätet, maila så tas den bort. Är det en fin bild så kommer vi gnälla först. Tänk på att det är ok att bjuda lite på sej själv, det är roligare så!

Copyright
Detta behöver inte nämnas i Sverige eftersom upphovsrätten gäller oavsett. En digital kopia är en kopia. Ofta är det dock ok om du vill använda en bild i icke-kommersiellt syfte men då ska "Foto: skelett.nu" anges!