Här kan du prata strunt, skvallra, gråta ut dina bekymmer eller berätta när du ska ha fest!
Skickat 01:55 - 22/8
Namn Stefan
Bodyfest #1 går av stapeln den 9 oktober 2010 och hålls på Klubben/Fryshuset i Stockholm. Det är en helt ny endagsfestival som inriktar sig på gammal hederlig body & EBM.

Line-up:
Front 242 (BE)
Pouppée Fabrikk (S)
Tyske Ludder (D)
SPARK! (S)
Autodafeh (S)
Stockholm Wrecking Crew (S)
No Sleep by the Machine (S)

Biljetter finns till salu på www.tickster.com och kostar 375:- + förköpsavgift. Direktlänk: https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=V6BE9CY04YF0JNE

Evenemanget har 18-årsgräns.
Skickat 16:05 - 10/6
Svartklubb premiär
+ Cinemascape på scen

Högkvarteret, Närkesgatan 8, Stockholm.

Club Noir: Det eleganta elektroniska popbandet Cinemascape framträder fredagen den 9 juli på premiären av SVARTKLUBB hos Högkvarteret! Detta är ett evenemang för dig som vurmar för synthpop, goth, 80-talspop, electro, dark wave, new romantic, ebm med mer.

Klubbens eminenta DJ:s spelar musik av artister och band som The Cure, Welle Erdball, Joy Division, New Order, Funker Vogt, Bauhaus, Erasure, VNV Nation, Human League, And One, Siouxsie And The Banshees, Soft Cell, Front 242, Skinny Puppy, John Foxx med fler.

Klubben uppmanar de som vill och kan att anstränga sig vad gäller kläderna. Svart, vitt, rött och lila välkomnas å det grövsta, liksom schackrutigt, spets och tyll.

Entré 30 kronor, åldersgräns 18 år.
Cinemascape framträder 21:30.

Välkommen till Högkvarterets sammetsklädda salar!
www.cinemascape.se
Skickat 13:46 - 27/4
Modevisning och electropop, Kulturhuset

Fredagen den 7 maj är det modevisning på Kulturhuset, då unga designers visar sina innovativa kreationer. Dessutom står det extravaganta elektroniska popbandet Cinemascape på scen och bjuder på ett mycket visuellt framträdande i gränslandet mellan musik, mode och cabaret.

Kulturhuset Stockholm
Sergels Torg 3, Stora scenen
18:00-21:00
Cinemascape på scen prick 18:00
Fri entré, ingen åldersgräns
Skickat 00:49 - 15/4
Namn Pluto
Lördag 17 april bör man ta sig till härligt inrökta Pluto i Gröndal.
Tiny Boys bjuder på dansant postpunk medans ni kära publik står för nerdekandet. Obs! Pluto är en medlemsklubb för att hålla farfar krogkommision borta.

go to: www.p-l-u-t-o.org
Skickat 11:24 - 24/3
När ska ni ta bort bilderna, can't wait.
Skickat 17:58 - 19/3
Namn hakushi
Lördag den 27:e mars är det dags för ännu en dos Syntax Error.

Kom hit och dansa loss till den nördigaste musiken, visa dina skills i DJ-hero eller Dance Dance Revolution, delta i allsång till Yatta!, diskutera huruvida Han Solo eller Greedo sköt först, ta en öl eller sju och koppla av i vetskapen av att du är bland likasinnade!

Om du inte är medlem sedan tidigare, registrera dig på http://www.syntax-error.se.

Vi håller som vanligt till på H62, Hornsgatan 62 (T) Mariatorget
Nya medlemmar betalar 100 kr i dörren, är du medlem i Syntax Error sedan tidigare betalar du 70 kr. (OBS, Grottans gamla medlemskort gäller inte som medlemskap).


Hjärtligt välkomna den 27:e! Live long and prosper!
/ Syntax Error-crew

http://www.syntax-error.se
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=343926347910&index=1
Skickat 23:12 - 28/1
Namn Stefan
Bodytåget har glädjen att presentera Säsongspremiär och 5-årsjubileum Lördag 30:e januari på Sugar Bar med ett av Sveriges bästa EBM-band Mergel Kratzer från Göteborg och ett av Bodytågets egna favoriter Mechatronic från Uppsala. En jubileumstillställning ingen bör missa! Dessutom Nitzer Ebb preparty:)

Line up:

Mergel Kratzer:
Det är med glädje vi välkomnar Göteborgsbandet Mergel Kratzer till Stockholm. Aktuella med ny skiva och med lysande recensioner i bagaget törs vi utlova en grym spelning på Bodytåget. Svensk EBM när den är som bäst! Dessutom med landets bästa trumslagerska i form av Angelica Klüft.
http://www.myspace.com/mergelkratzer

Mechatronic:
För att fira att det var fem år sedan vi drog igång klubbverksamhet i Stockholm (då under namnet Stahlwerk på Tantogården) välkomnar vi varmt Uppsalas EBM-hjältar Mechatronic tillbaka till huvudstaden. Mechatronic spelade hos oss redan 2005 och när vi nu presenterar Mechatronic på Sugar Bars scen utlovas en uppdaterad scenshow och nya låtar, bör icke missas!
http://www.myspace.com/m3ch4tr0n1c

Dessutom Gäst DJ Lasse och residenter som bjuder upp till dans! Vänta er tonvis med den bästa Bodyn och Tysksynthen! Special denna gång: Kavalkad med de band vi presenterat genom åren!

Sugar Bar, Kammakargatan 9, 100:-, 18 år. Lördag 30/1 21-03
Skickat 16:43 - 22/1
Namn Skelett
Lorpan: som det ser ut nu så är den nerlagd. Skelett är historia. Kanske återuppstår i någon form i framtiden who knows?? Vill någon driftig person ta över eller hjälpa till så varsågod att höra av dej med idéer!
Skickat 13:28 - 13/1
Namn Mykill
Klubb Control 22/1
Psychobilly, punk, postpunk, new wave, deathrock.

Live:
The Kasketeers (psychobilly)
Saturday's Heroes (punk)

Sugar Bar, Kammakargatan 9, 2100-0300
Skickat 10:28 - 5/1
Namn DJ A
Klubb Dynamo Beat finns bara en gång och det är den 9:e januari 2010: http://moulin-noir.blogspot.com/2010/01/club-dynamo-beat-mysterious-event-that.html

Entrance: Free!
Time: 9 PM
Location: Sugar Bar, Kammakargatan 9, Stockholm, Sweden
Skickat 17:08 - 3/12
Namn Lorpan
Snälla, är det inte dax att stänga ner den här sidan? Bättre det å kanske återuppstå i framtiden, men som det ser ut nu så känns det bara sorgligt.
Skickat 19:15 - 2/11
21/11 Club Gérard Depardieu (Landet) + Cinemascape & Post live

Club Gérard Depardieu är en klubb som nästan renodlat kör fransk pop och electro. Musiken spänner från 60-talet med Brigitte Bardot, Francoise Hardy och Jane Birkin, över 80-talet med Desireless "Voyage Voyage" & Indochine, till dagens franska musikscen med Mylène Farmer, Alizée, Air, Sébastien Tellier & Plastic Bertrand.

Det eleganta synthbandet Cinemascape står på scen ca 22:00, och bjuder på en visuell och färgstark klubbspelning. Även bandet Post klubben denna afton.

Lördag 21 November 2009 20:00
Club Gérard Depardieu at Landet
LM Ericssons väg 27 (Telefonplan)
Entré: 40kr

http://www.myspace.com/gerarddepardieusthlm
http://www.cinemascape.se
Skickat 10:35 - 1/10
Namn missmantic
Twice a Man och Moulin Noir spelar den 24 oktober, ingenting annat.
Skickat 10:32 - 1/10
Namn missmantic
Club UltraFoxx presenterar

TWICE A MAN

och

MOULIN NOIR

Lördagen den 24 september kl. 21.00-03.00
Sugar Bar, Kammakargatan 9, Stockholm
Entré 100 kr.

Förköp endast 80 kr. Skicka mail till clubultrafoxx@gmail.com med namn och hur många biljetter som önskas.

Mer info: http://www.myspace.com/clubultrafoxx
Skickat 10:03 - 7/9
Namn Mykill
Klubb Control
Psychobilly, postpunk, punk, new wave, ska, deathrock
Tre liveband: "Demons", Kombat Katz, Ragged Bones
Fredag 11/9 kl 2100-0300
Sugar Bar, Kammakargatan 9
18 år, entré 80kr
Skickat 12:51 - 20/8
Namn missmantic
Club UltraFoxx inleder höstsäsongen med ett sprudlande 1-årskalas, tillsammans med Sapporo 72, System och Iranon!

Lördagen den 29 augusti kl. 21.00-03.00
Sugar Bar, Kammakargatan 9, Stockholm
Entré 80 kr, förköp: skicka mail till clubultrafoxx@gmail.com och berätta hur många biljetter som önskas

---------------------------------------------------
Sapporo 72, som släppte debutalbumet “Business and Pleasure” 2005 (producerat bl.a. av Andreas Tilliander och Sami Sirviö) bjuder på malande synthloopar och Kraftwerksinspirerade, retrodoftande framtidssymfonier.

System och herrarna A och B, med bl.a. förra årets succéalbum ‘Self Organising System’ i bagaget, bjuder å sin sida in till maskindans med analoga synthar, kylig vocodersång och sköna melodier.

Förband är nykomligen Iranon, som gör sin allra första spelning på Club UltraFoxx.

DJ Cybergirl & MissMantic spelar som vanligt underjordisk new wave, cold wave och synthpop.

www.myspace.com/sapporo72www.myspace.com/sapporo72, www.myspace.com/oursystematicwww.myspace.com/oursystematic, www.myspace.com/iranonwww.myspace.com/iranon
Skickat 19:31 - 23/7
Namn DJ Cybergirl
Påminnelse: Club UltraFoxx nu på lördag 25/7: Compute (Göteborg) + Nadia Sohaei (från Los Angeles, har bl.a. arbetat med Trans-X) live! Gäst-dj Galliano/Häkkicon, samt DJ Cybergirl & MissMantic bjuder på new wave, cold wave & synthpop!

Sugar Bar, Kammakarg. 9, Stockholm. Kl. 21-03.00, entré 80 kr, 18 år. Mer info: http://www.myspace.com/clubultrafoxx

P.s. Lör 29 aug spelar bl.a. System och Iranon live, och 26 sep får vi besök av tyska new wave-legenderna No More (mest kända för undergroundhiten "Suicide Commando" från 1981)!
Skickat 21:25 - 20/7
Namn Katja Gustafsson
TRANNY OLYMPICS @ DEBASER SLUSSEN 30 JULI

Blackie, Club Wotever & Combustion presenterar en kväll i olympiadens tecken. Här tävlar vi i sport men ingen i juryn uppskattar en hurtbulle! Tävlingen går ut på att i sann OS-anda visa vem utav er som har bäst tranny skills och bäst kan representera vår heder i Tranny Olympics i London. Grenarna är bl. a limbo och modern dans. Juryn ser med blida ögon på eventuella ofärdigheter inom sporten men delar gärna ut stilpoäng till den som för sig bäst!

Juryn består av kvällens mingelvärdar Sugarmama och Tommie X, som aldrig var med på skolgymnastiken och HATAR sport. Anmälan sker hos Sugarmama och Tommie X vid entrén mellan 23.00-00.00. Första pris är en resa till Tranny Olympics i London och flygresan gäller för 2 personer med Ryan Air.

Kvällens MC Ingo håller ordning på oss under kvällen så att allt blir så där kul man vill att det ska bli på en fabulös trannyfest och vi har även äran att få presentera the number one Jospehine Wilson som bjuder på performance och från Paris/Tokyo har vi fanstatiska Les Romanesques.. och när vi ändå håller på och presenterar så mycket fantastiskt så har vi ju självklart Dj Combustion som do the do on the dancefloor... nice!

Show, party and liberation to be who you are or wanna be! Dress to Impress !!! We encourage ALL Genders and Gender Expressions to take part! It is all about Respect, Visability and Empowerment!


Tranny Olympics
Torsdag 30 juli på Debaser Slussen, Karl Johanstorg 1 (T-Slussen) kl. 22-03, 18 år, förköp 125kr med dogtag och 150kr utan, i dörren 200kr för alla.

Förköp fr.o.m. 10 juli på Hallongrottan, Bergsundsgatan 25 (Under prideveckan har Hallongrottan öppet som vanligt och finns även i Pride House + Pride park så det går bra att köpa biljetter där) Förköp finns även på Debasers hemsida http://www.debaser.se/kalender/2478/ och du betalar med kreditkort och printar ut biljetten hemma på din skrivare, smidigt och bra!.

Länkar:
http://www.debaser.se/kalender/2478/
http://www.woteverworld.com
http://www.myspace.com/combustionlive
http://www.myspace.com/lesromanesques
http://www.myspace.com/djcombustionxxx
http://www.hallongrottan.com
Skickat 21:24 - 20/7
Namn Katja Gustafsson
QUEER ALLSTARS - The Queer X Show - 29 Juli @ Kolingsborg
Captain Kinky Pinky - Klub Fukk - PinkTrol

För tredje året i rad bjuder Queer Allstars på riktigt grymma Pridefester och i år höjer vi ribban ett snäpp till genom att presentera : The Queer X Show

Den en timmes långa föreställningen med sexiga akter, striptease, spoken word, livemusik och projektioner är resultatet av ett unikt samarbete mellan 7 europeiska och amerikanska artister/aktivister: Wendy Delorme (Fr), Mad Kate (US), Metzgerei (Ty), Emilie Jouvet (Fr), Judy Minx (Fr), Sadie Lune ( US) och Madison Young (US). De har alla olika erfarenheter, från att skriva erotiska romaner, ge sexualutbildning och sex-workshops för kvinnor och transpersoner till att arbeta som burlesqueartist, konstgallerist, sexarbetare, dansare etc. Efter föreställningen fortsätter festen med gruppens egen DJ Metzgerei som även spelade på förra årets Queer Allstars. Tillsammans med artisterna festar de sen ihop med publiken. Hiphop gruppen PnP från Berlin gästar även showen denna kväll.

Gruppens turné i en skåpbil i Europa är också upplägget för den franska filmskaparen Emilie Jouvet, som under turnén samlar material till vad hon kallar "The first sexplicit documentary road movie".

3 dansgolv - Dirty Electro / Hip Hop / Klub Fukk
**Dirty Electro/Captain Kinky Pinky**
Metzgerei (Berlin) & Katja Gustafsson
**Hip Hop golvet**
Kakan Cookie Jar, Dj-kollektivet Sporting Spinsters & PinkTrol
**Klub Fukk i källaren**
Klub Fukk films, Hostesses Josephine Wilson and Jet Moon, Dj PnP (Berlin)

Onsdag 29 juli på Kolingborg - Gula Gången (T- Slussen) kl. 22-03, 18 år.
Förköp 150 kr med dogtag och 170 kr utan, i dörren 200 kr för alla.

Förköp fr.o.m. 10 juli på Hallongrottan, Bergsundsgatan 25. (Under prideveckan har Hallongrottan öppet som vanligt och finns även i Pride House + Pride park så det går bra att köpa biljetter där)

Du kan även köpa din biljett via PayPal maila bara hur många biljetter du vill ha till: queerallstars@gmail.com

Links:
http://www.myspace.com/captainkinkypinky
http://www.woteverworld.com
http://www.hallongrottan.com
Skickat 00:52 - 15/7
CINEMASCAPE på Kulturhusets tak FREDAG 31 JULI

Det extravaganta elektroniska popbandet Cinemascape bjuder
på ett visuellt framträdande där melankolisk dansmusik och flärdfullt mode möts. Spelningen sker under Pride-veckan.

Kulturhuset Stockholm, Takterrassen, Sergels Torg
På scen kl 15:00
Fri entré & ingen åldersgräns

mer information:
www.cinemascape.se
www.kulturhuset.stockholm.se
Namn
E-postadress
Skriv 957850 (spamskydd)
Meddelande
Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323