Bakåt Framåt
Tech Noir @ Debaser Medis (15/9-06)

Foto: Daniel L

Bildkommentarer
Skickat 23:04 - 25/9-06
Namn Lex
Funker242, jag sa inte att jag har rätt. Jag uttrycker bara min åsikt. Det jag föreslog verkar genom min erfarenhet vara vanligast på klubbar för personer som är 15-35 (och en 60-åring) som spelar synth/futurepop/noise/ebm/goth/blippop/industrimetal/aggrotech/osv. Men jag är bara 22 och kan inte uttala mig om så mycket 80/90-talssynth.
Skickat 22:46 - 25/9-06
Namn Funker242
Jocke, varför skulle de bli ledsna om de lägger ned mycket tid om andra som inte ser ut som de finns där? Det är väl då tiden man lagt ned på sig själv är lönsam eftersom man ser annourlunda ut? Eller?
Skickat 22:38 - 25/9-06
Namn Lex
... Först ut är blåjeans (välj grå eller svarta jeans kanske?), färgglada skjortor (som inte görs om till en Kraftwerk eller gotisk stil), färgglada gympadojor (de passar inte in så bra för de skapar bara en sportlook. Alla har väl ett par svarta skor/kängor nånstans?). Allt som liknar chav-, hiphopare- och stureplansstil... osv. Egentligen, om dessa imaginära dresscodevakter är tveksamma om det passar in, så kan de få komma in. Det är de självklara fallen (kanske 10-20 personer per kväll?) som ska skickas hem.
Skickat 22:32 - 25/9-06
Namn Jocke
Om du visste hur mycket tid en del lägger ner på sin styrsel och utseende så skulle du också förstå varför man kan bli lite lessen i ögat på tillsynes vanligt krogfolk som utstrålar brist på engagemang. Vi får väl se vad som händer. Jag mfl. håller oss dock här nere i Gbg tills det blivit lite rättning i ledet ;)
Skickat 22:31 - 25/9-06
Namn Lex
Alltså, det är inte så svårt att klä upp sig även om man inte köper kläder från cyberdog, plasik wrap, lip service, corrupted clothing, etc. En av mina kompisar lyckades ganska bra med kläder från JC och Carlings. Det stack inte ut från mängden, men det passade in. Jag kan göra en kort lista på lite saker man kanske bör undvika att klä sig i...
Skickat 22:18 - 25/9-06
Namn Funker242
Jocke, just därför har jag än mer svårt att förstå att vissa tar illa upp pga hur andra ser ut? Själv har jag aldrig tex kunnat identifiera mig med currygothare som har garnnystan i håret. Men jag bryr mig inte nämnvärt heller. Men om folk tar så illa upp utav andra så kanske de skall starta en egen klubb där man har så strikta regler. Men jag tippar att det är mycket snack och lite verkstad bland de som anser så. Men de får gärna överbevisa mig. :)
Skickat 22:14 - 25/9-06
Namn Jocke
Kläder betyder ju olika mycket för olika människor. Som du själv tycker så behöver man ju givetvis inte konstant gå klädd i svart bara för att man lyssnar på body. Jag tycker heller inte att man skall behöva klä sig som alla andra bara för att bli accepterad. Det handlar ju inte det. Det handlar ju om att man själv vill klä sig på ett visst sätt och där med identifiera sig med den klubb man nu väljer att gå till. Detta tycks vissa personer sakna. Andra kanske inte alls vet om det eller ens känner på det sättet, och det är väl kanske just där skon klämmer.
Skickat 21:55 - 25/9-06
Namn Funker242
Det är ju de facto ute eller inne som du anser att man skall vara eftersom viss stil fungerar och annan inte. Och sånt ligger ju olika i olika betraktares ögon. Själv betackar jag mig för sånt och hoppas verkligen inte att synthfolket är lika inskränkta som armanifolket på stures. Men återigen min huvudfråga. Vem bestämmer vad som är synth eller inte? Du?
Skickat 21:54 - 25/9-06
Det handlar ju inte om att vara ute eller inne. Det handlar ju om att passa in på en alternativ klubb där man döms efter sitt klädval för den aktuella kvällen. Kalla det ytligt om du vill. Du verkar ju dock inte vara helt purung så då borde du väl snappat upp ett och annat om vad som passar sig och inte. Använd knoppen.
Skickat 21:20 - 25/9-06
Namn Funker242
Okej, jag väntar med spänning på hur ni definierar "synthklädsel". Jag såg Kraftwerk 1991 i blåjeans och t-shirt och Front under military tour med några chinosliknande byxor. Det kallar jag fett synth. Men den klädseln (som dög under U-men på 80-talet) duger alltså inte nu? Bland futurepop och blandelektro? Jag är tydligen helt ute och hänger inte med. Vart går gränsen? Vem är domare? Ni? Ja jäklar....
Skickat 21:12 - 25/9-06
Jo, dresscode ftw. Det är ju dock upp till arrangörerna att införa detta så att gnälla på gästerna är ju liksom fel anfallsvinkel. Jag tycker dock det är lite respektlöst mot de som gör TN till vad det är att traska in i ett par blåjeans och en JC-tshirt. Det är ju heller inget vidare kul att åka upp till TN från Göteborg och se att hälften är mainstream folk som man kunde träffat på vilket annan krog som helst. Det handlar ju inte om att man inte får ha på sig vilka kläder som man vill, för visst får man det. Kräv dock inte att du skall bli accepterad för den du är. Du har kommit in på en klubb med tradition där folk gillar att klä upp sig för varann. Respektera detta eller stanna hemma.
Skickat 21:05 - 25/9-06
Gillar de musiken är det klart de hör dit, men alla kan ju iallafall FÖRSÖKA bidra till stämningen. Ja, genom att klä upp sig.
Skickat 19:57 - 25/9-06
jävla talibaner! =D
Skickat 19:46 - 25/9-06
Till bupp: "Är ni så jävla osäkra så ni behöver "fly" för att våga klä er som ni vill?"... Det är inte alls det det handlar om utan att vi ska kunna gå ut och ha kul med likasinnade... dvs folk med altarnativ klädstil som lyssnar på lite tyngre musik eller synth, mm... Det är det som är så trist nu... att folket man brukade umgås med inte går dit längre då dem inte känner sig hemma där längre... Detta pga av att det är aldelles för mycket folk som inte hör dit som glidit in... Och "Det här är bara ett kvitto på hur lite ni växt mentalt sen ni var dom små mobbade ungarna i skolan"... undrar vem det är som är omogen när man häver ur sig något sådant??? Vad är det som säger att jag har levt ett sämre liv än dig och blivit mobbad bara för att jag gillar att klä upp mig och gå ut och träffa folk som lyssnar på samma musik och som också klätt upp sig! Patetiskt och tragiskt tycker jag av er att hacka ner på oss bara för att vi vill behålla standarden på vår klubb! Kläder och musik har alltid gått hand i hand på både TN och 80s och jag tycker verkligen att det borde förbli så... Så inför dresscode innan en av de underbaraste klubbarna rinner ut i sande... För jag vet själv att både jag och alla mina vänner kommer att dra oss för att gå dit om det fortsätter så här... För hälften av alla som besökte TN sist hörde helt enkelt inte dit...! Fatta!
Skickat 13:02 - 25/9-06
Namn Funker242
Lex, av de totala antalet som går på synthklubbar alltså. Men om det nu är sånt kraftigt sug efter en sådan klubb. Varför startar då ingen en sån? Snacka om att tälja guld med kniv. :)
Skickat 13:01 - 25/9-06
Namn Lex
Egentligen är det kanske TN som är för stort? På Slimes är jag nästan bara på EBM-golvet och TN har fler besökare än vad som finns på det dansgolvet. TN har inte så många noisefanatiker eller gammelgothare så vi har inte lika stort behov av det som Slimes. Jag är knappast 100% säker men jag tror att dresscode skulle fungera, men inte för en så stor lokal som t.ex kolingborg. Det behövs en mindre, gammal och sunkig industribyggnad för bästa effekt.
Skickat 08:14 - 25/9-06
Namn bupp
Det här är ju det sjukaste jag läst..? är det små forum-troll som härjar eller tycker ni faktiskt så här? "TN är faktiskt ett ställe för lite mer alternativa människor och då hör det till att man ska ha en viss stil!" Alternativa människor, vad är det för alternativt med er, att ni går klädda i svart & har kajal eller? Är ni så jävla osäkra så ni behöver "fly" för att våga klä er som ni vill? Alltså, ursäkta men små osäkra D&D-nördar som tror att TN är 'er' klubb får nog vara beredda på att tänka om.. Det här är bara ett kvitto på hur lite ni växt mentalt sen ni var dom små mobbade ungarna i skolan, gör en ansträngning och försök att inte göra samma sak mot andra..
Skickat 00:33 - 25/9-06
ojdå, stackaren som jobbar, kanske det är så att folk som också inte hinner hem och fiffa upp sig på en fredag?
Skickat 22:09 - 24/9-06
Namn Funker242
Lex, det är väl det som är problemet. Vi är för få för att ha den diversifieringen på klubbarna. Dresscode stänger ju ute många från en redan liten subkultur. Utbudet är förstort kontra efterfrågan jämfört med Berlin, London och andra större ställen. Själv har jag svårt med förbud öht så jag tror inte det fungerar ändå i en liten marknad (som sthlm trots allt är).
Skickat 21:40 - 24/9-06
Namn Lex
Jag vet inte hur Slimelight brukade vara, men nu finns det den och Synthetic Culture som båda två har dresscode. Torture Garden har väldigt strikt dresscode men då måste man också klä sig lite mer utmanande. Electric Ballroom och en till som jag inte kan komma ihåg namnet på är öppna för alla stilar, men då spelar de ganska varierande musikstilar också..... Jag längtar tillbaks till London. Det finns så mycket att välja på där. =)
Skickat 20:20 - 24/9-06
Namn Funker242
Lex, nu var det iofs 5 år sen jag var där sist, men jag gick in i vanliga kläder utan problem. Vakten sa ingenting utan välkomnade oss utan problem. Och folk därinne var klädda i alla möjliga stilar. Men om det har förändrats är jag den förste att beklaga. I så fall är Electric ballroom (?)kanske ett bättre exempel i London. Dit tog jag med de engelsmän som jag lärde känna i Sverige på mitt jobb. De trivdes som fan där... I jeans och t-shirt. Svenssonsynthställe skulle man kanske säga att det var, men jag har fan aldrig haft ens i närheten så kul som jag hade där kontra Svenska klubbar.
Skickat 20:08 - 24/9-06
Namn micro
dagens tips till er som inte tycker normisar "passar in".. starta en egen klubb med dresscode istället? så svårt är det inte men jag tänker gå på technoir i t-shirt och jeans nästa gång jag ska dit (har jag gjort varenda gång jag vart där tror jag)..
Skickat 19:36 - 24/9-06
Varför ska man se mörk och gotiskt utspökad ut när man dansar till alphaville och erasure?
Skickat 18:35 - 24/9-06
Namn Lex
Funker242, folk gnäller faktiskt som saaaatan när någon lyckas komma förbi Slimelights dresscode. Kolla bara forumet på Slimes hemsida.
Skickat 18:32 - 24/9-06
Intressant att den heter så, nu när klubben inte har svart inredning. Eller hur?
Skickat 18:29 - 24/9-06
Ville bara påpeka att det heter "Tech Noir", inte "Tech Pastel", "Tech Normal" eller "Tech Mainstream".
Skickat 16:41 - 24/9-06
Namn Johnny
Alltså, är det här något internskämt? Jag blir ju rädd när jag läser. Jag klär mig inte typiskt gothisk eller synthigt. Jag klär mig i svart för att jag råkar tycka att jag passar i det och jag gillar att klä ut/upp mig. Vad är ni för alternativa människor om ni inte vågar klä er alternativt när andra människor som inte är alternativa kollar? Ni är ju som garderobshomosexuella på en gayklubb. När jag var på TN den 15 hörde jag inte en jävel klaga på någons goths utseende. Och att pastell inte skulle vara synth - dagens synth härstammar från synthen på 80-talet, och de var inte rädda för att blanda in pastell. Och varför vill ni att all synth ska vara så jävla mörk? Om ni mår så dåligt på vardagarna när ni inte får klä er som ni vill (ja, det är dåligt att man inte får klä sig som man vill på alla jobb), varför vill ni fylla era helger med mörker och misär? Okej att svart är en snygg färg, men den behöver inte symbolisera mörker i allas ögon. Ni som tycker att DOM(de) inte ska få komma in på ER klubb - ni beter er som någon snobbig jävla Stureplansklubb. Jag kan hålla med om att det är roligt att se uppklädda folk, och det är ju så mycket enklare att närma sig någon när man kan säga "åh, snygg top". Det känns lite krystat att säga "åh..snygga jeans..och snygg vit t-shirt!". Men det visar ju hur ytlig man är...
Skickat 11:56 - 24/9-06
Namn Funker242
Mycket roligt, jag skall gå på TN nästa gång iförd kläder så som ovanstående bär. Sen kan ni komma fram och gnälla om ni vill öga mot öga på hur djävla normal jag ser ut. Troligtvis lyssnade jag (som gammal gubbsynthare) på synth innan ni ens var påtänkta (och har väl troligtvis rätt så hyfsad koll på scenen också i jämförelse får jag hoppas). Mår ni verkligen så djävla illa för att vissa andra gäster klär sig på ett annat sätt som inte är lika mainstream som "synth-modet" (eller vad fan jag skall kalla det)??? Helt otroligt att ni orkar bry er. Kommentarer om att "förstör faktiskt en kväll för oss" osv osv gör ju bara att min bild av en mer framväxande inskränkthet hos diverse synthare växer mer och mer. Går ni alltså inte dit för musiken i första hand? Så var det inte 1981 när jag började lyssna på synth minsann. Det var bättre förr. Mummel mummel... Själv har jag flera gånger tagit med kompisar (som inte har lyssnat så mycket på synth) till diverse klubbar och fått dem att gilla musiken (de var klädda i jeans och t-shirt osv). Är inte det en god gärning? Skall alla gnälla som tråkiga Svenssons som vill känna sig speciella kommer synthscenen dö ut lika snabbt som du hinner säga currygoff. Åk gärna utomlands och gå på synthklubb och öppna ögonen för i helskotta. De tre gånger jag varit på Slimelight tex har jag sett alltifrån värsta robotutstyrseln, goth-utstyrseln, body-utstyrseln och kostymer och folk i jeans. Men det var grymt röj ändå och inga sura miner. Men det är ju inte svenskt att inte gnälla så....
Skickat 11:37 - 24/9-06
Haha, nej det är alla trångsynta fittskallar som tycker att gemenskap sitter i det yttre, alltså kläderna, som åker ut på arslet. Att ha t-shirt på TN verkar utsätta en för samma fientlighet som de mest hatande rasister utsätter främmande människor för.
Skickat 10:59 - 24/9-06
Så du kommer alltså att slå någon på käften för att de är kritiska till din t-shirt? Uppfattade jag dig rätt? Isåfall: Bra, go ahead för fan! Då åker du ut på arslet inom fem minuter, och så slipper vi dig.
Skickat 02:29 - 24/9-06
Vad är det för jävla folk som skriver här egentligen, ber ni seriöst folk dra från "eran" klubb bara för att deras kläder inte faller i smaken? Om någon kommer fram till mig nästa gång jag besöker TN och ber mig dra för att jag har t-shirt på mig så nitar jag vederbörande. Men jag anar att det inte är någon som vågar, det är väl lättare att vädra sina trångsynta skitåsikter bland skeletts bilkommentarer.
Skickat 01:25 - 24/9-06
håller med! kolla bara nördarna ovan! TN material? NEJ, NEJ, NEJ! SÅ DRA!
Skickat 01:24 - 24/9-06
till dig som skrev inlägget skickat 16:56 - 22/9-06... håller med dig totalt... jobbar själv på ett ställe där jag är tvungen att bära vissa arbetskläder dag ut och in och ha rätt hår och smink... tycker därför att det är en stor befrielse att få klä upp mig och röja loss på både TN och 80s... och när jag väl är där är det väl en självklarhet att jag vill omringas av så många likasinnade som möjligt så jag tycket att det är skit trist att folk inte respekterar vad vi stamisar tycker och glider in (i princip objudna) i vanliga tråkiga outfits och förstör... nä, inför dresscode så blir TN TN igen tror jag... för så som det är nu funkar det inte för mig...
Skickat 18:34 - 22/9-06
jag slutar klaga om någon kan ge mig pengar till en flygbiljett till london så jag kan få se soman spela på en syntklubb (med dresscode) imorrn.
Skickat 16:56 - 22/9-06
till den som tyckte att personen som levde ut på tn skulle söka hjälp: du verkar inte ha ngn koll på samhället vi lever i. om du går i skolan eller jobbar som telefonförsäljare kanske du kan klä dig hur du vill, men du har inte känt den press av att behöva klä sig tråkigt och som nån annan än du är och gå och vara trevlig mot affärsfolk du eg inte har ngt gemensamt med, pga jobbet, ett jobb man ska vara glad att man har i dagens samhälle. man samlar på sig massa instängda känslor, och det kanske låter larvigt för dig men då känns det orehört befriende att få klä sig som man själv tycker är fint på en klubb med liksasinnade en gång i månaden! därför blir vi ledsna när det tunnas ut med jeans, pasteller och lasse som undrar vad det är för fetischfolk som står för sig själva i ett hörn....
Skickat 12:13 - 22/9-06
Namn Foppa
Så likasinnade sitter i kläderna? Sluta upp med eran klädonani och våga snacka med personen även om han ahr en t shirt på sig. Visa lite respekt för att folk får klä sig som dom vill oavsett plats.
Skickat 11:46 - 22/9-06
Men sluta tycka att det är jordens undergång att folk ser normala ut.
Skickat 10:19 - 22/9-06
"TN är det enda stället man kan leva ut på". Oj oj, du har tydligen problem som är vida större än att det dyker upp folk i blåjeans och sneakers på din favoritklubb, sök hjälp.
Skickat 00:23 - 22/9-06
HÅLLER MED!!!
Skickat 00:22 - 22/9-06
Vad är det som är så svårt att förstå för alla er nya!? Ärligt!? TN är en klubb som existerat ett bra tag och alltid hållt samma standard! Dvs haft bra musik och bra gäster som klätt sig enligt musikstilen eller på annat sätt lite mer alternativt! Nu håller detta på att försvinna och många håller på att förlora den enda klubb de kan känna sig riktigt välkommen på och känna igen sin egen stil på och möta likasinnade människor! Jag tycker inte att det är konstigt att folk blir irriterade på alla er som respektlöst traskar in i vanliga kläder och förstör stämningen och gör detta till vilket kickis, 360, mera eller vad faan som helst! Visa lite respekt för oss stammisar istället och antingen följ den stil som gäller eller dra!
Skickat 23:01 - 21/9-06
kom igen, bara för att man lyssnar på julsånger vill man inte klä ut sig som tomte. på nästa tn är det blåa jeans och t-shirt som gäller för min del, jag längtar efter din onda blick... ;)
Skickat 20:21 - 21/9-06
svårt att skilja på med alla helgsyntare som tror att det är någon %#¤*§ maskerad
Skickat 19:48 - 21/9-06
barnsligt...du måste väl kunna skilja på en park och en nattklubb?
Skickat 15:56 - 21/9-06
och alla ska gå klädda som disneyfigurer på disneyland. varför? jo, det är en temapark! woohoo!
Skickat 14:52 - 21/9-06
måste vi dra in integrationspolitiken in i tn? Det behöver inte finnas 50% syntare och 50% svenssons eftersom det fungerar inte så på en temaklubb.
Skickat 13:07 - 21/9-06
Namn Foppa
Curry gothare=)
Skickat 12:05 - 21/9-06
pasteller är inte synth? dvs dom färgerna som finns i mångas hårextensions? och vad på den här bilden är pastellfärgat? vitt? mörkgrönt?
Skickat 12:02 - 21/9-06
Namn Om du inte
ser det står det dessutom MICHIGAN på hans tröja .... trodde det var ett synthband ;) .... för alla svara mörker mesar ;)
Skickat 12:01 - 21/9-06
Namn pasteller
är SYNTH som fan ..... du borde ju inte få gå ut med din attityd.... sitt hemma i din dungeon och lek mörk. för egentligen är du en regnbågsfärgad liten tönt .... mer svenssons på TN NU för helvete!!!
Skickat 11:57 - 21/9-06
U dont get the point. Om du tycker det är trist att folk bara klär sig i svart behöver du inte plåga dina ögon med att vara där eller se på bilderna. Essensen i synth/Body är mörker, så kom inte och säg att pasteller är lika synth.
Skickat 11:48 - 21/9-06
Namn jag ger mig
fan på att de där två var de som var mest alternativa på hela kvällen. resten såg väl ut som en begravning som ALLA andra..... klart coolaste människorna på länge!
Skickat 10:14 - 21/9-06
oj det var självsäkert, "jag lyssnar mer på EBM än ngn annan här" hur i hela fridens namn kan du veta det?? det blir inte bättre argument för att man överdriver.
Skickat 09:30 - 21/9-06
Jag lyssnar på mer EBM än någon annan här men jag får inte gå på TN för jag har blå jeans på mig. TN-töntarna har sagt sitt, jag är inte välkommen.
Skickat 09:27 - 21/9-06
"Ni förstör faktiskt en kväll för oss som längtat att komma bort från alla "normala" människor och komma ut och träffa lite skönt folk i våran egen stil" HAHAHAHAHA, ja det kan inte vara lätt när det kommer en massa 'normala' människor
Skickat 20:54 - 20/9-06
finns det folk som verkligen lever för TN? Det är ju förfan tragiskt
Skickat 20:24 - 20/9-06
Namn I
Det var ju ändå första kvällen, massa nytt folk som var där för första gången och diggade musiken. Ger mig fan på att de som gillade det kommer tillbaka utklädda nästa gång.
Skickat 19:34 - 20/9-06
Vill man inte bry sig om att klä upp sig ska man inte gå till en nattklubb, då går man till en bar eller pub. .... och jag håller med om "Ni förstör faktiskt en kväll för oss som längtat att komma bort från alla "normala" människor och komma ut och träffa lite skönt folk i våran egen stil"
Skickat 19:27 - 20/9-06
Jag tycket bara att TN ska förbli TN! Och innan var det bara människor som verkligen levde för TN (som då var både musik och stil) som gick dit och det är så jag vill att det ska vara! Jag tycker att det är jätte tråkigt att när man själv har klätt upp sig och går ut och ser att ingen annan gjort det! T-shirt och jeans hör bara inte hemma här... Du får ursäkta men det gör bara inte det! TN är faktiskt ett ställe för lite mer alternativa människor och då hör det till att man ska ha en viss stil! Det är faktiskt inte bara musik, utan en livsstil också! Och människor som dessa har uppenbarligen inte den livsstilen och hör alltså inte hemma här! That´s it!
Skickat 19:02 - 20/9-06
det skulle med andra ord enligt dig vara precis samma krav här som på ställen där det är krav att tex ha kostym? jag respekterar verkligen sådant, men min bild av den "alternativa" världen som du genom det här vill värna om har alltid handlat om musiken och stilen i andra hand. Det som skrämmer mig är att du säger att det är viktigt för dig att få en möjlighet att träffa likasinnade. Är det klädseln och övrigt utseende som avgör detta så grovt?
Skickat 17:49 - 20/9-06
Denna diskussion är ju bara för rolig... Men för att tillägga en liten detalj i det hela så är inte själva TN bara musik utan faktiskt en stil... Det är en viss typ av människor som dras till TN och TN har alltid varit ett ställe som stuckit ut lite i mängden... Det har varit folk som gillar att klä upp sig och som verkligen lever för TN stunden... Därför är det ju lite surt att vilken lirare som helst kan dyka in nu och tror sig vara något och sabbar allt... För det är faktiskt det ni gör... Visst, gilla musiken ni... men snälla gör det hemma... Ni förstör faktiskt en kväll för oss som längtat att komma bort från alla "normala" människor och komma ut och träffa lite skönt folk i våran egen stil... Det är faktiskt saning och ingenting dömmande!
Skickat 23:40 - 19/9-06
så om man gillar synthmusik men inte klädstilen så får man inte gå på TN enligt dig???
Skickat 22:50 - 19/9-06
Det var ju inget krav på medlemsskap så då är det ju sjävklart att det kommer in folk som vanligen inte går på denna sorts klubbar. Välkomna dom in i er värld istället för att trycka ner och förnedra. Det säger mer om er än om dom..
Skickat 22:47 - 19/9-06
Så bara för att man inte klär sig efter Era normer så får man itne gå tills tällen där dom spelar den musik man gillar. Jisses.
Skickat 22:42 - 19/9-06
Visst, vem som helst kan lyssna på synth, punk, goth, whatever - men för att vara synthare, punkare eller gothare, så finns det mer eller mindre fastställda kriterier. Vill man se ut som en normis, visst - men gör det nån annanstans!
Skickat 22:33 - 19/9-06
Men snälla lilla, bara för att man gillar en musikstil behöver de tinte betyda att man klär sig till pnkt och pricka efter den. Man kan faktiskt se "normal" ut som ni dömmande männsikor säger..
Skickat 20:54 - 19/9-06
Om du tycker att dom två skulle kunna vara synthare, så har du inte fattat någonting av subkulturer. TN var en synthklubb, nu är det bara ett ställe med dyr entré och samma folk som på alla andra klubbar :(
Skickat 13:40 - 19/9-06
båda skulle kunna va synthare i mina ögon. och nej, det var ingen medlemskontroll i dörren
Skickat 13:31 - 19/9-06
det var inte jag, men jag tycker att det är roligare när man tar seden dit man kommer.
Skickat 10:55 - 19/9-06
Vem fan är idioten som tror att man måste se ut som ett härke bara för att man ska gå på TN?
Namn Meddelande Skriv 337933 (spamskydd)